Slaapkamer fotoZoals ik jullie vertelde laten wij in het najaar een huis bouwen. Vandaag hebben we te horen gekregen dat alle financiering rond is en we alleen nog maar een handtekening hoeven te zetten. Maar poeh… wat heeft dat veel tijd en geduld gekost. Vanwege de komende situatie hebben ♡ en ik eerder deze maand besloten terug te gaan naar mijn vader, mijn ouderlijk huis. Zo kunnen we voor de komende tijd, dat het huis gebouwd wordt, dubbele kosten voorkomen. Gelukkig heeft mijn vader een groot huis en passen daar altijd 2 personen bij.

Terug naar het ouderlijk huis betekent ook terug in de oude stijl, daarom hebben we van te voren ons leef/slaap gedeelte goed opgefrist. Alles goed schoongemaakt, oude spullen verkocht of weggegeven en onze eigen meubels teruggeplaatst. Op de foto zie je onze slaapkamer, weer even oefenen met mijn camera, maar hopelijk volgen snel meerdere foto’s van ons ‘nieuwe onderkomen’.

Advertenties