Eindelijk wat tijd gevonden voor een update van de plattegrond, naja update? Ik vind de bouwtekening gewoon zo stoer dat ik hem opgehangen heb in onze tijdelijke woonkamer en wil hem jullie hier wil laten zien. Eerder vertelde ik al dat wij tijdelijk bij mijn vader inwonen. We zijn er ‘gezegend’ met een tijdelijke woonkamer waar, als we willen, ons even kunnen terugtrekken. In praktijk gebeurt dat zelden, maar handig is het wel, want de tijdelijke woonkamer is natuurlijk ook een tijdelijke opslagruimte.

foto plattegrond.jpg

De bouwtekening laat zien hoe het huis in elkaar steekt. Het middelste huis is van ons, lekker warm zullen we maar zeggen ;) Op de tekening kun je duidelijk het boven aanzicht en de zij aanzichten zien. Alles is genummerd en kun je je er de verbeelding goed bij maken. Alles wat wij uitzoeken, bedenken of ons voor moeten stellen is vanaf tekeningen. Dit huis/bouw is nog nooit eerder gebouwd!

foto plattegrond III

Op de foto’s krijg je gelijk een behoorlijke sneakpeak van de woonkamer. Later zal ik wat meer foto’s laten zien. Voor nu de bouwtekening, zo stoer en als je het mij vraagt zo leuk als schilderij/kunstwerk aan de muur. Vooral nu, nu is het ook makkelijk om familie en vrienden de tekening te laten zien.

De plantentafeltjes heb ik gekregen van een lieve vriendin, de potjes zijn tweedehands en de plantjes zijn stekjes of cacti van de Ikea en zie je daar in de spiegel de faulteuil? De faulteauil is mijn beste kringloopaanwinst tot nu, nog altijd heel blij mee!

Uit mijn vorige woning heb ik een witte bank meegenomen. Deze houden we voorlopig ook nog. 3 jaar geleden kocht ik hem nieuw en hij is nog  heel mooi. Mocht hij in de nieuwe woning lelijk worden, dan gaan we dan voor een nieuwe. Ohja, die kist en dat zelfgemaakte bankje? Die hebben een speciale herinnering, ze zijn met mij mee geweest naar Denemarken, waar ik een tijd heb gestudeerd, die gaan dus nooit weer weg.

Advertenties