Alle (niemand uitgezonderd) familie en vrienden vragen ons: ‘hoe staat het nu met jullie bouw’? of ‘hoever zijn ze met jullie huis?’ of ‘wanneer kunnen jullie er in?’ of ‘is de opleverdatum al bekend? Vandaag eindelijk een update!

We weten zelf heel weinig, hebben het niet in de hand en totaal geen ervaring met het bouwen van een huis. Maar wat we wel kunnen vertellen is hoever ze zijn met de bouw aan de hand van foto’s, maar ach, eigenlijk weten we dan nog niets…  Tegenwoordig stop ik wel alle informatie in deze blog, voor iedereen die nieuwsgierig is kan het hier terug vinden!  Elke week proberen we een kijkje te nemen of er weer iets veranderd is. De ene keer kunnen wij met licht kijken, de andere keer moeten we in het donker iets proberen te zien. Wat ook leuk is dat we soms een update krijgen van mijn ouders of vrienden die in de buurt wonen.

Hieronder zie je de foto’s van ons nieuwe huis. Voor als je het nog niet wist, wij krijgen het middelste blok. Indien mogelijk maken we de foto’s dan ook vanuit het midden.

FullSizeRender_1FullSizeRender_2

Eind 2015 zijn ze gestart met graven, de fundering leggen! Hoe het allemaal werkt en wat er precies gebeurt, ja daar gissen wij eigenlijk naar. Voor mijn gevoel ging het in ieder geval erg snel of was het gewoon een gemakkelijk klusje??

FullSizeRenderFullSizeRender_3

De fundering ligt en de begane vloer is een feit! Tijd om de lucht in  te gaan!

FullSizeRender_4FullSizeRender_5

Voor de kerst en oud & nieuw zijn er hekken geplaatst, jammer… dat komt de foto’s natuurlijk niet ten goede, maar alle materialen kunnen nu wel opgeslagen worden.
Nu ze verder omhoog gaan begint het steeds meer op een huis te lijken en dat wordt dan ONS huis!

Ben je benieuwd naar de plattegrond van ons huis, deze vind je hier en de originele bouwtekening hier

Advertenties