ZzzzzZzzzzZzzz lekker slapen in je droomkamer, dat lukt iedereen! Ons vast ook in onze slaapkamer to be. Nog een paar maandjes bij paps verblijven en dan kunnen we ons paleisje betreden. Om samen met ♡ op 1 lijn te komen maak ik van alle vertrekken van ons nieuwe huis een moodboard. Dit keer MOODBOARD • bedroom

BLOG - moodboard bedroom

Belangrijk in de slaapkamer wordt dat we er kunnen rusten, zo hoort het in elke slaapkamer te zijn, althans op de slaapkamer van volwassenen. Wij kiezen voor de zelfde kleuren en materialen/structuren als dat we ook kiezen in de woonkamer. Een eenheid maar toch net wat anders vertaald. Blauw staat voor rust en ontspanning, met een zuiverende plant een goede omgeving om je nachtrust te nemen dacht ik zo!

De grote slaapkamer wordt de slaapkamer van ons. Met 2 dakramen kunnen we [als we willen] met de zon ontwaken. Lekker veel licht, ik hou er écht van. Maar hebben we een keer niet zoveel zin in die lichte omgeving, dan hebben we natuurlijk onze verduisterende gordijnen.

Onze slaapkamer is dan wel ruim [vergeleken met wat we hadden] maar ons huis is zelf niet groot. Om efficiënt om te gaan met onze ruimtes kiezen we voor een grote inbouwkast in de slaapkamer. De ruimte kunnen we dan indelen tot het plafond. Onder onze kleding en schoeisel en boven denk ik aan seizoensgebonden kleding, dekbedden, overtrekken en andere dingen die we niet elke dag nodig zijn. We hebben een schuine wand, dus ik zal opzoek moeten gaan naar een slimme timmerman die dit voor ons kan realiseren. Tot slot nog een primeurtje: boven krijgen we wit laminaat, ruimtelijk en strak.

De bronnen van de afbeeldingen vind je terug op Pinterest, genoeg inspiratie daar. Kijk hier maar eens, de mooiste foto van dit moodboard [middelste] vind je op de site van Nordicdesign

• de plattegrond van de slaapkamer vind je hier
• de moodboards van de andere vertrekken vind je hier

Advertenties