De ruimte waar je waarschijnlijk de minste tijd doorbrengt heeft ons tot nu toe het meeste tijd gekost! Een badkamer uitzoeken, is echt niet het makkelijkste klusje. Een paar punten waar wij rekening mee moeten houden:

  • de opstelling [inclusief toegang, ligt vast]
  • de ruimte [deze wil je natuurlijk optimaal benutten]
  • geen daglicht

Hoe gaan we dit aanpakken? ‘Budgetminded’ dat ik ingesteld ben gaan we dus voor budgetproof, maar mag dat er van mij niet vanaf zien! Het hoeft geen geheim te zijn, ik vind het leuk om creatief met middelen en budget om te gaan. Zo zoek, zoek en zoek ik tot dat ik het beste heb gevonden. Want ondanks het budget hou ik wel van kwaliteit en vergelijk ik naast prijs ook garanties op een product en/of lees ik recensies.
BLOG - moodboard bathroom-01Over de wandtegels zijn we het inmiddels eens, de goedkoopste die er zijn, maar dan wel mat in plaats van glans. De vloertegels worden lichtgrijs, een stoere betonlook-achtige vloertegel [moeten we nog vinden].

KLEUREN
Naast wit en grijs gaat hout ook een belangrijke rol spelen, we gaan hier zelf een badmeubel van maken en als het lukt zo’n mooie plaat in de doucheruimte. Groen laat ik ook echt terugkomen! Planten in de badkamer zijn zo leuk en gezond… Mijn man moet er nog aan wennen geloof ik, maar ik zorg ervoor dat ze er komen! A touch of black kan natuurlijk niet ontbreken, mooie zwarte kranen kunnen we nu helaas niet betalen, dus ga ik voor ‘a touch of black’ iets anders voor verzinnen.

NOG TE DOEN
We moeten nog nadenken over de volgende punten

  • Douchewand – voor welke soort kiezen we [breedte/hoogte/frame/bevestiging]?
  • De WC wordt waarschijnlijk verplaatst maar hoe lossen we dat op?
  • Gaan we voor nisjes of inbouwkasten?
  • Hoe gaan we het hout behandelen voordat we het in de vochtige ruimte plaatsen
  • Gaan we alles tegelen of ook een gedeelte verven?

Keep you posted!

bronnen van links naar rechts en boven naar beneden 123456

 

 

Advertenties