Het werd weer tijd voor een update van de bouw van ons huis. Afgelopen weekend hebben we weer veel de vraag gehoord: ‘hoe is het met jullie huis?’. Voor als je net als onze vrienden of familie, niet snel langs de bouwplaats rijdt een update in de vorm van een blog. 

De grootste verandering met de vorige update [lees hier] is natuurlijk het dak! Het hoogste punt is inmiddels bereikt, yeay! Je ziet ook al de uitsparing van de dakramen. De kozijnen die de vorige keer klaar stonden zijn inmiddels geplaatst. Zie je ook de stenen hiervoor, ze staan klaar, maar tot op heden heeft het bouwbedrijf nog geen mogelijkheid gezien om dit te project te starten.

Natuurlijk wilden we het hoogtepunt gaan vieren, maar helaas zijn we niet goed ingelicht door het bouwbedrijf, een typisch gevalletje ‘sorry mevrouw het was een weekje eerder’. Bijzonder jammer! Ook de week daarop hebben we de bouwlui niet kunnen treffen… geen feestje :(

Op deze foto’s zie je dat ze wel doorgewerkt hebben en de isolatie hebben aangebracht. Ons huis heeft trouwens het label: energiezuinig en dat is toch wel prettig voor de toekomst én voor de bankrekening!

FullSizeRender_1

De laatste foto is nog een kiekje vanaf de achterzijde [zonder isolatie] in de toekomst worden hier nog extra, soortelijke woningen gebouwd.

Advertenties