Om eens een poster of foto anders op te hangen dan met washi tape of standaard lijstje heb ik een nieuwe DIY bedacht. Een super easy en cheap DIY, maak er 8 voor 1,99. Als je wilt met een free printable!

In het huis waar we tijdelijk wonen willen we niet te veel [lees geen] gaten boren dus dat is voor deze DIY ook geen optie. Er zijn hier veel gipswanden en om toch af en toe wat op te hangen heb ik nog een kleine tip.

Wat heb ik gebruikt:

  • houtlatjes [deze keer gebruikte ik verflatjes van de GAMMA, gratis!]
  • schilderij haakjes [zelf klevend 1,99 GAMMA]
  • touw [IKEA]
  • washi tape
  • schaar
  • speld [optioneel]

Print de foto of poster uit die jij leuk vindt. Ik gebruikte deze onderstaande poster en deze kun jij zelf ook gebruiken, klik hier, sla de afbeelding op op je computer en druk af. Hou de materialen van hierboven in de buurt.

Op de achterkant van de verflatjes staat een logo, deze wil ik natuurlijk niet terugzien in ons interieur ;). Op de achterkant plakte ik de poster vast met washi tape. Ik knipte zoals op onderstaande afbeelding, de schilderij haakjes op maat zodat ze niet over het verflatje [en dus op de poster] heen steken. Vervolgens het touwtje nog even op het gewenste formaat gestrikt en ophangen maar!

De poster blijft lichtgewicht vanwege formaat en materiaal. Om de wand te besparen gebruikte ik dit keer een speld, deze kun je gemakkelijk en zonder veel schade zo in een gipsmuur steken [in mijn geval dan]. Wil je het proberen, doe dat dan altijd ergens in een hoekje!

DSC_0362DSC_0363DSC_0358

Simpel he? Ben benieuwd naar jullie [soortgelijke] creaties!
Keep you posted • A

Advertenties