Alweer een tijdje terug heb ik een geweldig kastje van mijn schoonmoeder gekregen. In de familie app werd er gevraagd, wie-o-wie maken we blij met dit kastje en ik stak mijn hand op. Het kastje is niet alleen een uniek stuk, maar ik ken het verhaal er nu ook van. Het diende voorheen als bureau voor mijn schoonmoeder, ze studeerde en las er boeken aan.
‘Jullie mogen het wel verven hoor’ maar of ik dat ga doen… mijn gevoel zegt tot op heden nee.

IMG_6075

Ja, zeker ben ik er blij mee, de kast met zijn koloniale uitstraling staat toch leuk bij de donkerblauwe kussens die ik scoorde bij KARWEI en het groene van de plant. Het past perfect in de sfeer die willen in ons nieuwe huis.

Even inzoomen:

De kast heeft mooie details, helaas is er wel 1 knop kapot, maar een gebruiksvoorwerp als deze kan natuurlijk ook niet in perfecte staat blijven.

Het bovenste kussen [dit is een ander kussen dan op de eerste foto] kocht ik bij XENOS, nog altijd een van mijn favoriete winkels, maar combineerde het destijds met groen en okergeel. Ik kwam erachter dat het kussen bij blauw ook erg leuk staat, dus deze mag nog even blijven.

Pas geleden deed ik de gatenplant cadeau aan een vriendin die pas verhuisd is. Vond de plant zo mooi dat ik hem ook voor mezelf heb aangeschaft, onder het motto, dan kan hij nog even groeien [betekent ook: niet dood laten gaan, hihi].

Keep you posted • A

 

Advertenties