Pfoe… bloggen, new job en natuurlijk een nieuw huis is een behoorlijke bezigheid waarbij bloggen even geen prioriteit heeft. Maar ik vind het leuk dus ik heb al wel veel verschillende posts in gedachten. Vandaag schrijf ik een inspiratie-blog over andere bloggers en of Instagrammers. VIERPUNTTIEN is natuurlijk niet de enige blog, die gaat over interieur en met name over interieur en nieuwbouw. Er zijn nog een tal van andere meiden die leuk zijn te volgen vanwege hun inspirerende blog of Instagram-account. Het leek me leuk om de accounts van een aantal van deze meiden hier te delen.

KEELLY91
Ik trap af met keeelly91. Samen met haar vriend [en twee katten] gaan ze een gedeelte aan hun huis bouwen. De aanbouw heeft natuurlijk veel voeten in de aarde en ze vertelt er erg leuk over bij Homecrush [een verzamel blog over huis en interieur door veel verschillende auteurs] en nog meer op haar eigen blog. Daarnaast maakt ze ook nog eens zeer fijne lichte plaatjes. Zeker een aanrader om te volgen.

Een impressie van Kelly’s Instagram account, zou wit ook wit blijven tijdens de verbouwing?

CHARLOTTE
Wij bouwen nu een prachtig huis[je] maar het volgende project staat alweer op de planning want het huis van Charlotte is to die for! Ik vond haar Instagram account via de hashtag #nieuwbouw niet de allerleukste hashtag, maar na wat zoeken vind je leuke accounts. Charlottes smaak en gevoel voor interieur is wat mij betreft echt perfect. Voor de keuzes die zij maakt moet ik jaren nadenken, helaas. Maar zij en haar partner doen het gewoon. Ze neemt je mee in het werk en resultaat van verbouw, zo herkenbaar. Hieronder een screenshot van haar account op Instagram, check haar keuken!

image2
Charlotte neemt je mee in de processen van het verbouwen.
image1
Stapje voor stapje wordt het echt een droomhuis.

DONEBYMYSELF
Aanstaande moeder Marrit heeft afgelopen 2 jaar haar hele huis gestript en weer opgebouwd. Samen met haar man hebben ze het oude huis helemaal gerenoveerd en tot een plaatje omgetoverd. Ze blogt er 2x in de week over op haar blog donebymyself. Ze heeft daarnaast originele DIY’s, stelt leuke hoekjes samen en een new project is on the way, een kinderkamer. Voor iedereen die verbouwt: lees haar blogs, er komen goeie tips voorbij en ook de minder leuke kanten van verbouwen komen om de hoek kijken, want wees eerlijk, die herkennen we wel!

img_6647
Een huis is nooit af, maar Marrit heeft er echt een plaatje van gemaakt!

REMADE with love
Ik sluit deze ronde af met blogster Anne. Op haar blog REMADE with love lees je hoe het proces van niks naar nieuwbouwhuis bij haar is gegaan. Sinds een paar maandjes woont ze dan ook eindelijk in haar mooie huis, waar natuurlijk nog steeds veel moet gebeuren. Maar stapje voor stapje wordt het een steeds mooier huis. De laatste berichten die Anne schreef op haar blog gaan over tuinontwikkelingen. Geen onbelangrijk project! Anne heeft in 2015 een award gewonnen voor beste blog categorie beginner.

image4
De betonvloer van Anne is goed gelukt
image3
Wat te denken van het kookstel… staat op het verlanglijstje voor mijn volgende huis ;)

Allemaal leuke meiden te volgen via Instagram en/of hun blog. Ken je nog meer leuke bloggers of blogsters met een passie voor interieur, let me know!

Keep you posted • A

Advertenties