Bijna, maar dan ook ook bijna is het zover. Nog een week of 4 wachten en we krijgen de sleutel van ons nieuwe stulpje. Deze laatste weken zijn voorbij gevlogen en dan komt het opeens toch heel dichtbij.

Inmiddels zijn er wat vorderingen geweest zoals het plaatsen van vloerverwarming, zonnepanelen, de trapleuningen en de inrichting van de meterkast is zo goed als klaar. Ach wat mij betreft kunnen we er al wel in!

IMG_6379
Het huis nog in de steigers
IMG_6382
Een kunstwerkje maken ze ervan – de vloerverwarming
IMG_6495
Dekvloer is gelegd
IMG_6561
Waar zal ik mijn tv ophangen?
IMG_6794
Beglazing en vensterbanken geplaatst!

We zijn de afgelopen tijd vaak langs gegaan bij ons huis, soms konden we er in, soms niet. De uitvoerder die ons project begeleid is gelukkig goed bereikbaar en helpt ons waar nodig. Ook denkt hij met ons mee. We hebben kunnen aangeven dat er iets mis gaat of anders moet en hij (in samenwerking met de installateur) lost dit voor ons op. Een goede samenwerking is het halve werk.

Keep you posted • hopelijk met een sleutel in onze hand • A

Advertenties