In mijn vorige blog liet ik het al een beetje doorschemeren… Het is het afgelopen jaar hectisch geweest. Een nieuwe woonplaats, een nieuw(bouw) huis waarbij veel keuzes moeten worden gemaakt, een nieuwe job en ook was daar het moment dat we zwanger mochten raken! Wat een speciaal gevoel om een kindje te mogen dragen, heerlijk. Natuurlijk weet ik niet wat mij/ons allemaal te wachten staat, maar reken maar dat mijn hoofd overuren draait.

Bij dit avontuur hoort natuurlijk een leuke babykamer. Ondanks dat we in maart ons kindje verwachten, is de babykamer nog lang niet klaar. Heb ik al wel een moodboard gemaakt wat een impressie moet gaan geven van de babykamer.

Hieronder vind je eerst de foto van onze bekendmaking, wat hebben we hier toch veel reacties op gekregen. Nog steeds spreekt men ons er op aan.

14368633_1286234481395471_3683470590673516911_n

De kleuren die we gaan gebruiken in de babykamer zijn de neutrale kleuren met een toevoeging van oker en grijs en een tikkeltje indigo. Deze kleuren passen goed bij zowel een jongetje als een meisje, tenminste dat vind ik. Stel je voor: indigo met zacht roze, dat is toch lief? Of grijs met stoere spijkerstof voor een jongen? Ik denk dat het geslaagd is.

Inmiddels weten jullie dat ik houd van natuurlijke materialen, deze voeren we door het hele huis dus ook in de kinderkamer. Zelf ben ik fan dieren, allergisch dat wel, maar zo aan de wand of op stof, ben ik helemaal fan!

BLOG - moodboard nursery.png

Alles wat ik tot nu toe heb verzameld is van familie (mijn zussen hebben al heel wat kinderkamers ingericht…;) en vrienden. Mijn zoektocht op dit moment is nog de commode, wordt het een IKEA-hack of ga ik voor een leuke kringloopvondst? Het blijft lastig, moet er even tegenaan lopen denk ik.

Over een paar maandjes moet hij toch echt af zijn, jullie zien het vast snel!

Keep you posted • A

Advertenties