Afgelopen week dacht ik even mijn goede voornemens van 2017 over. Eén van die voornemens was alle afspraken eens wat overzichtelijker te hebben. Afspraken noteren, onthouden en natuurlijk nakomen. Op dit moment hebben we een week kalender, heel handig, maar niet overzichtelijk genoeg voor mij. Ik heb daarom zelf een maandkalender gemaakt.

Avonden lang en achter elkaar kan ik heerlijk prutsen met leuke ontwerpjes, mooie fonts en nieuwe lay-outs, daarom maak ik een maandkalender als deze natuurlijk het liefste zelf. Elke maand van dit jaar probeer ik de kalender met jullie te delen.

Sla de afbeelding hieronder op en print hem… Ik zou het leuk vinden om hem ook bij jullie thuis te zien, tag mij dan even in je berichtje (@vierpunttien)

maandkalender-feb-17-01

Keep you posted • A

 

 

Advertenties