Hoe blij ik word van verse bloemen? Heel blij! Bloemen krijgen vind ik altijd geweldig en ondanks dat er altijd een paar eerder slecht worden dan de andere, ik gooi de slechte weg en dun het boeketje gewoon uit. Op die manier kan ik er extra lang van genieten. Als ik zelf een bloemetje koop dan doe ik dat meestal bij een speciaalzaak. Het liefste ergens waar ik veel keuze heb en niet alleen rozen, gerbera’s en margrieten vind.

Morgen is het Valentijnsdag, ik was mijn valentijn dit keer voor en kocht zelf een leuk boeketje… Een veldboeket is wel mijn stijl: simpel maar niet standaard!

img_9419
Onze mooie ronde tafel (kringloopvondst) is nog altijd een fijne plek om aan te werken, te tafelen, spelletjes te spelen etc. In het midden zit een gat, daar hoort van origine een vaas in, dus snijbloemen hóren op deze tafel!

Vandaag heb ik onder andere paarse iris, witte ranonkels en witte anemoon gekozen. Samen met wat groen (o.a. asparages en die andere namen weet ik niet) heb ik ze samengevoegd in een vaas die ik destijds haalde bij Leen Bakker – een 101 editie.

img_9422

Het doet mijn humeur altijd goed, zo’n nieuw en fris bosje in huis. Door zelf samen te stellen weet ik altijd de leukste snijbloemen mee te nemen (al zeg ik het zelf). Ook bespaart het nog eens geld, want zelf een setje kiezen is altijd voordeliger dan een compleet boeket. Dit keer betaalde ik slechts €6,-

Een volgende keer ga ik even na welke snijbloemen ik nu precies meeneem, zo word ik op den duur een echte snijbloemen-kenner, hahahaha we moeten blijven dromen toch?

Keep you posted • A

Advertenties