Wat kreeg ik een leuke reacties op de vorige maandkalender, echt leuk te lezen en te horen! Vandaag is er weer een nieuwe maand aangebroken en dus heb ik een nieuwe maandkalander klaar gezet. Je vindt de nieuwe maandkalander onder aan deze blog. De mijne staat op onze studeer/logeer/inloop/rommelkamer. Voordat de kleine baby komt wil ik deze ruimte wat beter organiseren (note to self: maar eerst de babykamer afmaken!!)

Ik plakte de maandkalender op een eerdere DIY. Meer en een beschrijving over het memobord vind je hier: DIY . memo bord. Het bureau wat ik van mijn vorige huis meenam bestaat uit een meubelpaneel van 2,5 meter en witte stelbare pootjes van Ikea. De Ikea-locker kastjes passen er precies tussen en zijn mega handig voor alle prulletjes.

Bewaar de onderstaande afbeelding op je computer. Print het vervolgens uit op A4 papier. Schrijf al je afspraken er op en je kunt weer een maand vooruit! Laat je me je maandkalender zien via #vierpunttien ?

maandkalender-mrt-01

Keep you posted • A

Advertenties